Sök till funktionär på festivalen

Nu söker vi funktionärer till festivalen!
Om du vill uppleva det bästa festivalen har att erbjuda sammtidigt som du bidrar till den fina stämningen och får festivalen att snurra på, skicka då in din ansökan!
Du kan hjälpa till med att bygga staket, stå i entré, jobba med artistservice, städa och mycket mer! Koppsängsfestivalen engagerar många människor och vårt mål är att alla skall ha roligt och  samtidigt känna att de hinner uppleva festivalen. Det finns en uppgift för alla, både innan, under och efter festivalen! Du behöver inte vara någon expert för att arbeta som funktionär hos oss. En positiv attityd och arbetsvillja räcker långt!
När du hjälper till som funktionär skall du hjälpa till minst 4 timmar/dag under hela festivalen, du får då ett entréband som gäller under evenemanget och matbiljett under de tider som du jobbar.

Vi kommer ta emot ansökningar fortlöpande under maj och juni, så vänta inte med att söka.
De olika arbetslagen kommer ledas av en gruppledare från Koppsängsfestivlens planeringsgrupp.
För att underlätta ber vi alla att skicka in ett mejl till koppsangsfestivalen@gmail.com med följande uppgifter:
– Namn
– Ålder
– Telefonnummer
– Eventuell tidigare erfarenhet av funkrionärsarbete eller liknande.
– Önskemål om placering och arbetsuppgift:
– Annan viktig information som vi behöver veta t.ex. allergi, förhider osv.   

Ansvarsområden att välja bland:
1. – Entrégruppen – Biljetter & information. Många bollar i luften och rätt information på rätt plats.
2. – Scen och artistgruppen – Backstage, presentation & artistkontakt. Högt tempo och trevligt bemötande.
3. – Lokalvårdargruppen  – Ser till att festivalområdet är helt, rent och fungerar som det ska. Mycket varierat och lösningsorienterat.
4. – Bar och servicegruppen – Servering och roddning i baren. Kontakt med gäster i ett högt tempo.
5. – Parkering och logistikgruppen – Områdets transporter skall ta sig fram och parkeringen ska funkerar. Skytteltrafik för att hämta och lämna gods och personer.
6. – Sjuk och olycksfallsgruppen – Du finns på plats om olyckan skulle vara framme. Här kräver vi att du har en utbildning inom ämnet.
7. – Scenarbetare och byggnationsgruppen – Systematisk uppbyggnad och nedplockning av festivalen, före och efter själva festivaldatumen. Omväxlande och utmanande.

Fyll gärna i flera alternativ för ansvarsområden, så har du större möjlighet att få en placeing som du önskat. Vi förbehåller oss rätten att placera funktionärer där arbetsinsattsen behövs, ansvarsområdet är alltså ett önskemål från din sida, som vi strävar efter att uppfylla under rekryteringen, men som kan ändras efter de behov som finns.

Det är aldrig för sent att söka om att du vill arbeta på Koppsängsfestivalen. Om du känner att du vill hjälpa till på något vis, höra av dig!

koppsangsfestivalen@gmail.com